Politică

Janis Mazeiks a primit titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Ungheni”. Mesaj de mulțumire în română

Ambasadorul Uniunii Europene la în Republica Moldova, Janis Mazeiks, a primit titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Ungheni”. Acesta i-a fost înmânat de primarul de Ungheni, Vitalie Vrabie, pe 28 august, în timpul festivităților dedicate hramului orașului. 

Locuitorii din Ungheni au sărbătorit hramul orașului în data de 28 august. La festivitățile consacrate acestei ocazii au participat mai mulți oficiali, printre care președintele Parlamentului Igor Grosu, deputatul PAS Andrian Cheptonar și ambasadorul UE la Chișinău, Janis Mazeiks.

Spre seară, pe scena unde a avut loc programul cultural dedicat hramului localității, Janis Mazeiks a primit titlul de „Cetățean de Onoare al municipiului Ungheni”. Acesta i-a fost înmânat de primarul de Ungheni, Vitalie Vrabie, în prezența a mii de spectatori.

Oficialul european a mulțumit pentru distincție în limba română.

Aceasta este o recunoștință unică pentru mine. Dar cred că nu este recunoștință pentru mine, este recunoștință pentru Uniunea Europeană, pentru Delegația Uniunii Europene. Pentru toți colegii mei care muncesc zi de zi pentru Ungheni, pentru Cahul, pentru Chișinău, pentru Comrat, pentru Ocnița, pentru toate localitățile din Republica Moldova”, a spus ambasadorul Mazeiks.

#Mazeiks #Ungheni #titlul_de_onoare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button