Război în Ucraina

Atac cu drone în Rusia: Arde un depozit de petrol din regiunea Kursk

Regiunea rusă Kursk a fost supusă unui atac masiv cu drone în noaptea de sâmbătă spre duminică. Autoritățile ruse au raportat mai multe explozii, urmate de incendii. Un depozit de petrol din satul Poleva a luat foc. Ministerul rus al Apărării a anunțat că apărarea aeriană a doborât șapte drone deasupra regiunilor Kursk și Belgorod.

Guvernatorul regiunii Kursk, Aleksei Smirnov, a anunțat pe Telegram că forțele și mijloacele de apărare aeriană au fost „puse în alertă” pe fondul pericolului unui atac cu drone și a cerut locuitorilor din regiune să fie vigilenți. În urma atacului cu drone, în regiune au izbucnit cel puțin două incendii, transmite sursa.

Pe canalului de Telegram „Shot”, un depozit de petrol din satul Poleva a luat foc. Potrivit locuitorilor din zonă, noaptea au auzit „mai multe explozii puternice” în apropierea depozitului. „Înainte de asta, s-a auzit sunetul caracteristic al unui zbor de vehicule aeriene fără pilot, iar după explozii, martorii au văzut o coloană de fum înălțându-se spre cer”.

Ministerul rus al Apărării a declarat că două drone ucrainene au fost interceptate și distruse deasupra regiunii Kursk. Alte cinci au fost deasupra regiunii Belgorod.

#Belgorod #atac #Rusia #Depozit_de_petrol

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button