InternaţionalRăzboi în Ucraina

Armata rusă a atacat din nou Odesa cu balistică, sunt morți și răniți – OVA

În urma atacului rus de la Odesa din seara zilei de 30 aprilie, trei persoane au fost ucise și alte trei au fost rănite. Acest lucru a fost anunțat pe 1 mai de Oleg Kiper, șeful OVA.

Potrivit acestuia, armata rusă a lovit orașul cu rachete balistice. Există daune la infrastructura civilă, transmite sursa.

O alertă aeriană a fost declarată în regiune la ora 23:27. Câteva minute mai târziu, Forțele Aeriene i-au avertizat pe odeșeni să se adăpostească de urgență. La 23:31 și la 23:46, în oraș au răsunat explozii puternice.

ACTUALIZAT 1 mai la 2:48. În urma atacului de noapte al armatei ruse la Odesa, clădirile rezidențiale au fost avariate. Le-au fost sparte ferestrele și ușile, a spus primarul orașului, Gennadiy Trukhanov. De dimineață, sediul operativ al administrației raionale va începe lucrul la fața locului.

ACTUALIZAT la 9:09. Noaptea, armata rusă a atacat Odesa cu trei rachete balistice „Iskander-M”, a relatat Ilya Yevlash, purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, în emisiunea teletonului Yedyny Novyni.

„După cum vedem, inamicul și-a ales ca țintă cheie orașul Odesa, așa cum înainte a lovit și continuă să lovească Harkivul. Acum a atacat zonele dens populate ale orașului cu trei rachete balistice Iskander-M, ca urmare în care există morţi şi răniţi”, a spus el. Purtătorul de cuvânt al Forţelor Aeriene.

#Odesa #atac #infrastructura_civilă #balistică

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button