InternaţionalPolitică

Boris Nadejdin a găsit o tipografie pentru a tipări ziarul electoral. Peste 60 de tipografii l-au refuzat

Boris Nadejdin a găsit o tipografie care a fost de acord să-și tipară ziarul electoral. „După cum se spune, cine dorește va găsi o mie de oportunități. Și am constatat că în curând primele difuzări strălucitoare ale ziarului vor fi primite de cetățenii din întreaga țară”, a scris Nadejdin în seara zilei de 4 februarie pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter), transmite sursa.

Nadejdin nu a precizat încă ce tipografie a fost de acord să tipărească ziarul. Pe 3 februarie, 7×7, citând o sursă din sediul lui Nadejdin, a raportat că ziarul electoral urma să fie tipărit de una dintre tipografiile din Moscova. Cu toate acestea, în ultimul moment, tipografia, care a fost plătită cu aproximativ 4,5 milioane de ruble, a refuzat să coopereze, invocând un ordin de sus și a returnat banii.

După aceasta, sediul lui Nadejdin a aplicat la peste 60 de tipografii acreditate din Moscova, regiunea Moscovei, Voronezh și Nijni Novgorod, dar a fost refuzat peste tot sub diferite pretexte.

Boris Nadejdin este singurul politician care se opune deschis războiului și candidează la președintele Federației Ruse.

Sursele lui Meduza susțin că Kremlinul nu este pregătit să permită Comisiei Electorale Centrale din Rusia să înregistreze în alegeri politicieni cu poziție antirăzboi.

Nadejdin a depus semnăturile Comisiei Electorale Centrale, dar comisia electorală a declarat că a găsit erori în ele. CEC urmează să anunțe dacă semnăturile au fost acceptate pe 5 februarie.

#CEC #Nadejdin #ziarul_electoral

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button