Societate

Calea Ferată din Moldova are un nou șef interimar. Cine-i va lua locul lui Oleg Tofilat?

Agenția Proprietăți Publice (APP) a numit un șef interimar la „Calea Ferată din Moldova” (CFM), după ce directorul general al întreprinderii de stat Oleg Tofilat și-a dat demisia. Este vorba despre actualul vicedirector al CFM Serghei Tomșa, transmite sursa

Într-un comunicat din 12 februarie, APP a anunțat că mâine, 13 februarie, este ultima zi de mandat a lui Oleg Tofilat în calitate de director general al CFM.

APP a propus pentru o perioadă de tranziție ca interimatul funcției de director general să fie preluat de către domnul Serghei Tomșa, actual vicedirector general, responsabil de infrastructură și tracțiune, cu experiență de peste 2 decenii în cadrul întreprinderii. Susținem transparența. APP va comunica public la subiect, în măsura evoluției evenimentelor”, se mai arată în comunicat.

***

Precizăm că, pe 29 ianuarie, Oleg Tofilat a demisionat din funcția de director al întreprinderii „Calea Ferată din Moldova”. Ulterior, într-o reacție publică, Tofilat a sugerat că motivele care l-ar fi făcut să-și depună mandatul sunt îngrijorarea față de continuitatea activităților, incoerența viziunilor și lipsa protecției față de ingerințele adverse ale „justitiei” și „organelor de control”.

#CFM #nou_șef #Serghei_Tomșa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button