Internaţional

Ce arată analizele în cazul fetiței moarte după ce a mâncat pește? Magazinul din sat a fost închis

Primele rezultate ale analizelor în cazul fetei de 4 ani, care a murit după ce a mâncat pește, sunt alarmante. Analizele probelor luate de la magazinul din sat arată că peștele era infestat cu bacterii peste limitele normale, cum ar fi klebsiella sau salmonella, ce pot produce boli grave dacă ajung în mâncare, scrie Digi24, conform sursei. 

Pe lângă examinarea macroului și micilor congelați, au fost prelevate și alte probe, iar rezultatele ar urma să apară astăzi.

Și inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică au prelevat probe, însă până acum nu a fost comunicat un rezultat. 

Între timp, magazinul respectiv a fost închis pentru 30 de zile, iar administratorul a fost amendat cu 20.000 de lei, pentru că vindea pește, fără autorizație sanitar-veterinară. 

Reamintim că o fetiță de 4 ani, dintr-o localitate din județul Călărași, România, a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat cumpărat de la magazinul din sat. Bunica, care era internată în spital, după ce i s-a făcut și ei rău după masă, a făcut infarct și a murit când a primit vestea despre decesul nepoatei. Și bunicul fetiței a ajuns la spital, dar starea lui este stabilă.

#pește #victime #salmonella

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button