InternaţionalRăzboi în Ucraina

Cea mai mare fabrică de oțel din Rusia – în flăcări. A fost atacată cu drone

Cea mai mare fabrică de oțel din Rusia – uzina metalurgică Novolipețk – a fost atacată cu drone, în noaptea de 24 februarie. În urma atacului, a uzina a fost cuprinsă de flăcări. Deocamdată nu se cunoaște ce suprafață a fost afectată de foc. Potrivit guvernatorului regiunii Lipețk, Igor Artamonov, incendiul a fost deja stins. Autoritățile locale nu raportează nicio victimă, scrie publicația „Meduza”.  

„Incendiul a fost stins și nimeni nu a fost rănit. Nu există nicio amenințare cu eliberarea de substanțe periculoase”, a adăugat guvernatorul regiunii ruse Lipețk.

Potrivit Meduza, care face trimitere la știrile locale, locuitorii din Lipețk au auzit trei explozii înainte de a începe incendiul. Caution News scrie că o persoană a fost rănită, însă informația nu a fost confirmată, deocamdată, oficial.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că în noaptea de 24 februarie, sistemele rusești de apărare aeriană au interceptat două drone ucrainene deasupra teritoriului regiunii Lipețk. În seara zilei de 23 februarie, potrivit ministerului, apărarea aeriană rusă a doborât drone deasupra regiunilor Belgorod, Breansk, Kursk și Tula.

#Novolipețk #uzina_metalurgică #drone

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button