Societate

Cei care își doresc un prieten blănos pot merge la Azilul Municipal de Animale

Dăruiești speranță și primești afecțiune și devotament. Doritorii de a-și face un prieten blănos, pot merge zilnic la Azilul Municipal de Animale unde zeci de căței așteaptă cuminți să meargă „acasă”. Iar în fiecare zi de sâmbătă sunt organizate târguri de adopții unde vizitatorii au ocazia să-și cunoască de aproape viitorul membru al familiei, scrie sursa

Întreprinderea „Supravegherea și Protecția Animalelor” anunță că începând cu data de 16 mai 2024, Azilul Municipal de Animale situat pe str. Uzinelor 205/6, din Chișinău, primește vizitatori de luni până vineri, în intervalul orelor 09.00 – 16.00.

În perioada primăvară-toamnă, sâmbăta, în intervalul orar 09.00 – 16.00, sunt organizate târguri de adopții, în cadrul cărora vizitatorii au ocazia să interacționeze cu patrupezii și să își aleagă favoritul cu care va merge acasă.

Câinii sunt deparazitați, vaccinați, microcipați, sterilizați și abia așteaptă să își găsească familiile de care au atâta nevoie.

Totodată, persoanele care urmează să viziteze Azilul Municipal de Animale, vor completa o Declarație pe propria răspundere conform formularului atașat și au obligația de a respecta condițiile stipulate în Ordinul nr.4-a din 16 mai 2024, emis de către administratorul interimar al Î. M. „Supravegherea și Protecția Animalelor”.

#animale #adopție #speranță

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button