Societate

Cetăţenii Moldovei au fost avertizaţi cu privire la călătoria în Ungaria. Sunt așteptate ploi abundente și inundații în toată țara

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria a avertizat cu privire la condițiile meteorologice nefavorabile. Sunt așteptate ploi abundente și inundații, inclusiv la Budapesta. Cetăţenii moldoveni care stau în Ungaria sau plănuiesc să meargă acolo au fost îndemnaţi să fie precauţi.

„Autoritățile maghiare au avertizat cu privire la condiții meteorologice nefavorabile și inundații în mai multe regiuni ale țării, inclusiv Budapesta. „În acest sens, ambasada recomandă monitorizarea constantă a actualizărilor și avertizărilor, inclusiv luarea în considerare a posibilelor întârzieri și întreruperi în transportul rutier, feroviar și aerian”, a spus ambasada.

În cazul unor situații problematice, cetățenii moldoveni pot contacta telefonic ambasada. +36-1-336-3450 sau +36 30 283 8060.

Multe țări din Europa Centrală și de Est s-au confruntat cu consecințe catastrofale din cauza ploilor abundente cauzate de furtuna Boris. Se știe deja că opt persoane au murit în Polonia, România, Cehia și Austria, iar mii de case au fost inundate. Majoritatea victimelor sunt în România. În zona Galați, patru persoane au murit pe 14 septembrie, iar încă două pe 15 septembrie.

#Ungaria #ploi #avertizare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button