InternaţionalRăzboi în Ucraina

Cinci morți și 32 de răniți: armata rusă a atacat cu balistică infrastructura civilă din Odesa

În seara zilei de 29 aprilie, la Odesa a izbucnit o explozie. În urma atacului, sunt morți și răniți.
Acest lucru este raportat de corespondenții lui Sospilny.

O alertă de raid aerian a sunat în oraș la ora 18:24, iar patru minute mai târziu, la 18:28, a sunat o explozie puternică. Forțele aeriene au avertizat cu privire la amenințarea utilizării armelor balistice.

ACTUALIZAT. 19:03. Potrivit informațiilor preliminare, opt persoane au fost rănite în urma atacului rusesc. Există daune la clădirile rezidențiale și la infrastructura civilă. Toate serviciile relevante lucrează la fața locului, a declarat Oleg Kiper, șeful OVA Odesa.

ACTUALIZAT. 19:24. În urma atacului rusesc, două persoane și un câine au murit. Alte opt persoane au fost rănite de diferite grade de gravitate, inclusiv un băiat de 12 ani. Medicii oferă victimelor toată asistența necesară, a declarat Oleg Kiper, șeful OVA Odesa.

ACTUALIZAT. 19:57. Numărul persoanelor rănite în urma atacului rusesc cu rachetă a crescut la 17 persoane. Cel puțin doi dintre ei sunt în stare gravă. Toată asistența necesară este acordată răniților. Serviciile de urgență continuă să lucreze la fața locului, a declarat Oleg Kiper, șeful OVA Odesa.

ACTUALIZAT. 20:20. Până la ora 20:20, se știe că 20 de persoane au fost rănite în urma atacului rusesc, a declarat primarul Odesei, Gennadii Trukhanov.

ACTUALIZAT. 20:31. Numărul persoanelor ucise în urma atacului de la Odesa al Federației Ruse a crescut la trei. O femeie născută în 1983 a murit în spital, a declarat primarul orașului Gennadiy Trukhanov.

ACTUALIZAT. 20:50. Numărul victimelor atacului rus de la Odesa a crescut la patru. Trei femei și un bărbat au murit, a declarat Oleg Kiper, șeful OVA.

Potrivit informațiilor detaliate, 27 de persoane au fost rănite, inclusiv doi copii (16 și 5 ani) și o femeie însărcinată. Patru răniți sunt în stare gravă, medicii luptă pentru viața lor.

ACTUALIZAT. 21:00. Procuratura a demarat o anchetă cu privire la atacul cu rachete balistice asupra Odesei pentru încălcarea legilor și obiceiurilor războiului, a precizat agenția. La locul evenimentelor, oamenii legii documentează consecințele agresiunii armate a Federației Ruse. Sondajul este în desfășurare, se stabilește o listă completă a distrugerilor și daunelor.

ACTUALIZAT. 22:00. La ora 22:00, patru persoane au fost ucise și un câine a fost ucis. Un alt bărbat a murit în urma unui accident vascular cerebral provocat de atac. 32 de persoane au fost rănite, 25 se află în spitale, printre care doi copii și o femeie însărcinată. Fata, care nu are nici măcar cinci ani, se află într-o stare extrem de grea. Alți șase adulți sunt, de asemenea, la terapie intensivă, a declarat Oleg Kiper, șeful OVA.

ACTUALIZAT 30 aprilie, ora 7:52. Numărul persoanelor ucise într-un atac cu rachetă asupra Odesei a crescut la cinci. Un bărbat născut în 1960 a murit în spital, a relatat Oleg Kiper, șeful OVA.

În instituțiile medicale continuă tratamentul a 23 de răniți: opt persoane sunt în stare gravă, patru dintre ele sunt în stare extrem de gravă, inclusiv o fetiță de patru ani.

#Odesa #atac #infrastructura_civilă #victime

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button