Război în Ucraina

Cum Putin felicită femeile pe 8 Martie în timpul războiului. În urmă cu un an, el a promis că nu va exista mobilizare

Ce a spus Putin în felicitările sale din 8 Martie 2022, transmite sursa:

Vreau să fac apel către mamele, soțiile, surorile, miresele și prietenele soldaților și ofițerilor noștri care sunt acum în luptă, apărând Rusia în timpul unei operațiuni militare speciale. Înțeleg cum îți faceți griji pentru cei dragi. Puteți să fiți mândri de ei la fel cum întreaga țară este mândră de ei.

Aș dori să subliniez că soldații care urmează serviciul militar nu participă și nu vor participa la operațiuni de luptă. De asemenea, nu va exista nicio chemare suplimentară a rezerviștilor din rezervă. Sarcinile sunt rezolvate numai de personalul militar profesionist. Sunt sigur că vor asigura în mod fiabil securitatea și pacea pentru poporul Rusiei.

Ce a spus Putin în felicitările sale pe 8 Martie în 2023:

Astăzi, în toate orașele și saturile țării noastre mari, oameni vorbesc despre dragoste și admirație pentru mame, bunici, surori, soții, fiice, prietene, se străduiesc să-i mulțumească pe cei dragi și cei mai apropiați, să se îmbrățișeze, să povestească despre ceea ce uneori nu este suficient timp pentru în vârtejul zilnic al afacerilor, pentru a transmite salutări și cuvinte sincere amabile celor pe care îi crede și îi așteaptă acasă, în momentul încercărilor și despărțirii.

Astăzi aș dori să felicit femeile militare care și-au ales cea mai înaltă misiune-protecția Patriei, femeilor, fetelor din unitățile de luptă, medicilor militari, paramedicilor, Asistenților Medicali din posturile medicale regimentale, companiilor medicale, spitalelor, cei care salvează răniții cu riscul propriei vieți pe prima linie. Curajul, determinarea voastră îi uimesc chiar și pe cei mai experimentați luptători.

În momente dificile, în vremuri de încercări, indiferența, receptivitatea inimii feminine se transformă întotdeauna într-o forță puternică care indică cel mai corect și necesar curs de acțiune. Deci se întâmplă acum. Știu cât de sincer, ne susțineți soldații și ofițerii — atât cei dragi, cât și băieții complet necunoscuți — cu rugăciune, cuvinte calde și fapte amabile. Scrieți scrisori, colectați colete cu tot ce aveți nevoie, țeseți plase de camuflaj, mergeți la spitale ca voluntari pentru a avea grijă de toată lumea ca propriul fiu.

#Putin #8_Martie #timpul_războiului

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button