Societate

Cursuri de matematică gratuite

Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare (ANCE) a anunțat că elevii care vor susține examenele de absolvire a gimnaziului în 2025 vor beneficia de ore suplimentare de matematică, complet gratuite, transmite sursa.

Această inițiativă vizează pregătirea adecvată a peste 6.000 de elevi din clasa a IX-a, care vor participa la sesiuni de instruire ce vor varia între 30 și 40 de ore, desfășurate în grupuri mici de câte 3-4 elevi.

De asemenea, profesorii care predau disciplinele de examen vor urma cursuri de formare în lunile noiembrie și decembrie, asigurându-se că sunt bine pregătiți pentru a susține elevii.

Este important de menționat că, în anul 2025, examenele naționale pentru absolvirea gimnaziului se vor desfășura în Centre de examene, selectate astfel încât elevii să nu fie nevoiți să parcurgă distanțe mari de la școală. Aceste centre vor fi alese în funcție de facilitățile oferite de instituțiile-gazdă, pentru a asigura un mediu adecvat desfășurării examenelor.

Imagine: Ilustrativă, sursă: https://tv8.md/2024/10/08/cursuri-gratuite-de-matematica-inainte-de-examen-toti-absolventii-de-gimnaziu-din-2025-vor-beneficia/267048

#cursuri #matematică #absolvenți

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button