Politică

Dodon o face pe jertfa: se plânge că a fost presat

Ex-președintele țării, Igor Dodon, reținut marți, 24 mai și plasat ulterior în arest preventiv la domiciliu, pentru 30 de zile, fiind bănuiit pe patru capete de acuzare, se plânge că ar fi fost presat psihologic în ultimele două zile, cât s-a aflat în izolatorul de poliție.

„M-au ținut două zile cu lumina aprinsă noaptea în izolator. Maia Sandu, dacă nimerește în așa condiții, nu o să supraviețuiască”, s-a plâns Dodon jurnaliștilor, după decizia magistraților Judecătoriei Ciocana în privința măsurii preventive de arest la domiciliu, transmite sursa.

Fostul șef de stat s-a mai plâns că în aceste zile i-ar fi fost presată familia. 

„Au venit la 7 dimineața și mi-au speriat copiii, au sărit gardul la mama în sat. Scopul – ca să mă streseze psihologic și să cedez. Mi-au ridicat telefoanele, arhiva personală. Eu aștept în timpul apropiatfoto, video cu familia, ca să facă show-uri”, a mai declarat Igor Dodon.

Menționăm că fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, își va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

Petru Merineanu, cumnatul fostului președinte socialist Igor Dodon, care a încercat să înghită o recipisă, a fost plasat în arest în izolator pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13.

Știri.md amintește că procurorii în comun cu CNA și SIS au descins marți dimineața cu percheziții la domiciliul fostului șef de stat, Igor Dodon, fiind suspectat pe mai multe capete de acuzare.

„Un show de doi bani cu învinuiri grave și neprobate. Atunci când o guvernare nu e în stare să conducă țara, luptă cu opoziția, un cadou de ziua Maiei Sandu”, a comentat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a confirmat pentru Deschide.MD reținerea pentru 72 de ore a ex-președintelui Igor Dodon.

În cele din urmă, Igor Dodon a fost scos de acasă și escortat în izolator.

Ulterior, acesta a venit cu o reacție.

Miercuri, 25 mai, procurorii anticorupție au solicitat 30 de zile de arest preventiv pentru Igor Dodon.

Iată ce a spus Dodon după cererea de arest.

#Dodon #arest #CNA #crime

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button