Politică

După plecarea sa din rândurile Partidului Comuniștilor, Veaceslav Nigai s-a alăturat Mișcării Respect Moldova

După ce a părăsit rândurile Partidului Comuniștilor și fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), deputatul Veaceslav Nigai s-a alăturat Mișcării Respect Moldova, conduse de fost parlamentar Eugen Nichiforciuc, relatează sursa.

„Alegerea sa semnifică o perioadă de reflecție profundă și dorința de a găsi un partid care împărtășește valorile sale, orientate spre o politică corectă.

Veaceslav Nigai a fost membru al PCRM, până când respectivul partid și-a abandonat principiile în favoarea intereselor oligarhice. Principiile fundamentale ale onoarei și demnității au ghidat întotdeauna atitudinea domnului Nigai, atât ca individ, cât și ca politician. Aceste principii nu i-au permis domnului deputat ca să fie manipulat sau influențat de interesele altora… Prin aderarea domnului deputat Nigai, facem un pas important către o politică mai responsabilă și deschisă”, au anunțat reprezentanții Respect Moldova printr-un comunicat de presă. 

Partidul Comuniștilor nu a venit, deocamdată, cu o reacție. 

Veaceslav Nigai a părăsit PCRM și fracțiunea BCS în urmă cu 10 zile, în data de 13 octombrie. Deputatul a spus atunci că nu este de acord cu decizia conducerii formațiunii de a colabora cu așa-numite partide de stânga, conduse de către oligarhi și hoți fugari, fără a preciza despre ce partide este vorba. Comuniștii au reacționat atunci și au sugerat că Nigai s-ar fi vândut pentru a-și încheia reparația în casa pe care o deține la Căușeni. 

#Veaceslav_Nigai #PCRM #BCS

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button