Internaţional

Echipa României, aplaudată de fani la miezul nopții

Momente emoționante la întoarcerea naționalei de fotbal de la EURO 2024. Avionul a decolat de la Frankfurt cu o întârziere de două ore și a ajuns la Otopeni la ora 1.30. De acolo, tricolorii au mers cu autocarul până la Mogoșoaia unde îi așteptau sute de fani. Unii dintre aceștia au fost copii pentru care părinții au făcut o excepție de la somnul obligatoriu, pentru că sunt în vacanță, scrie Digi24, conform sursei.

Fotbaliștii care au calificat România în optimile de finală ale campionatului european au fost aplaudați minute întregi și au cântat imnul alături de suporteri.  

Generația de suflet a reușit din nou să le facă suporterilor pielea de găină. După un parcurs fabulos la EURO 2024, tricolorii s-au întors acasă. Deși era două noaptea, sute de fani i-au așteptat pe fotbaliști la centrul de antrenament de la Mogoșoaia. 

„Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi și sper că v-am făcut mândri. Văd foarte mulți copii și pentru noi asta înseamnă totul pentru că vrem să fim modele de urmat pentru această generație, pentru copiii României”, a spus fotbalistul Nicolae Stanciu.

„La meciul cu Ucraina credeam că o să câștigăm cu 2-1 și când am dat al treilea gol m-am bucurat nespus de mult”, a zis un copil.

Este o bucurie pe care românii nu au mai trăit-o de 24 de ani. Președintele Federației Române de Fotbal promite că nu va mai trece la fel de mult până la următoarea performanță a naționalei.

#România #fotbal #revenire

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button