Război în Ucraina

Evgeny Magda: Rusia va fi învinsă în războiul cu Ucraina

Războiul ruso-ucrainean a devenit cel mai mare război din secolul 21 și cel mai mare război din Europa din 1945.

Impactul războiului asupra lumii este uriaș. Cele mai mari victime. O criză uriașă a migrației. Câteva milioane de cetățeni ai Ucrainei au fost forțați să părăsească teritoriul țării noastre. Vedem că a existat o lipsă de alimente. Prin urmare, Rusia a fost chiar de acord cu un acord de cereale, pe care cred că îl va torpila în curând. Cred că această influență continuă. Deoarece multe legături logistice sunt rupte, multe se schimbă cu adevărat. Vedem, de exemplu, că Germania a abandonat complet gazul rusesc în doar un an. Deși părea imposibil, transmite sursa.

Vedem sancțiuni fără precedent împotriva Rusiei. Vedem șantaj nuclear din partea Rusiei, centrala nucleară din Zaporozhye confiscată de aceasta. Rusia se aștepta să schimbe guvernul din Ucraina în trei zile și apoi să-și dicteze termenii. Dar nu a funcționat și, evident, nu va funcționa. Aș spune că Rusia încearcă cu sârguință să arate acest conflict ca un conflict cu NATO. Dar nu există așa ceva. Pentru că soldații NATO nu luptă în Ucraina. În mod similar, Rusia încearcă să prezinte acest lucru ca un al Treilea Război Mondial. Dar acesta nu este al Treilea Război Mondial. Acesta este războiul ruso-ucrainean sau războiul pentru independența Ucrainei.

Logica războiului este evidentă. Rusia va fi învinsă în ea. George Soros a spus că înfrângerea Rusiei va duce la prăbușirea Imperiului Rus. Și la schimbări foarte grave în spațiul post-sovietic, spune el. Cred că aceste schimbări vor afecta în primul rând Federația Rusă însăși. Voi explica ce vreau să spun. Ucraina consideră că restabilirea integrității teritoriale a țării noastre este victoria sa. Fără aceasta, Ucraina nu este pregătită să oprească luptele și să conducă negocieri. În același timp, Ucraina ar trebui să sublinieze că nu intenționează să revendice nici măcar un centimetru de teritoriu rus. În ceea ce privește dezmembrarea Rusiei, aceasta ar trebui să facă obiectul eforturilor comunității internaționale în ansamblu. Deoarece țările din Occident, inclusiv poartă o responsabilitate parțială pentru faptul că Rusia a devenit atât de agresivă.

Nu există un impas în situație. Cred că faptul că Ucraina a rezistat primelor lovituri ale Rusiei, a reușit să dea un răspuns adecvat, arată lumii întregi că este necesar să luptăm pentru independența sa. Chiar și cu o armă în mâini. Da! Ucraina suferă pierderi semnificative. A suferit pagube uriașe. Dar acest lucru nu a rupt voința Ucrainei în lupta pentru independența sa. Ucraina a arătat lumii întregi că este capabilă să se apere și este capabilă să pună Rusia în locul ei. Acum este rândul întregii lumi să-și formuleze politica față de Federația Rusă.

Vedem că oamenii care au spus în urmă cu un an că nu există nimic care să se bazeze pe capacitatea armatei ucrainene de a rezista discută astăzi despre perspectivele aprovizionării Ucrainei cu luptători, tancuri și rachete cu rază lungă de acțiune. Da! Nu se va întâmpla mâine. Dar cred că se va întâmpla cu siguranță. Cred că într-adevăr sfârșitul războiului va duce la schimbări foarte grave. Și, în special, cred că formatul Ramstein, care include în prezent 54 de țări, va continua să se dezvolte, să se dezvolte ca format de securitate. Pentru că a subliniat și și-a arătat eficacitatea.

Și Ucraina, desigur, va fi un lider cel puțin în spațiul post-sovietic și în regiunea Europei Centrale. În cele din urmă va deveni membru al UE și NATO. Dar, în același timp, desigur, Ucraina va trebui să muncească din greu pe sine. Dar putem! Am dovedit acest lucru întregii lumi, începând cu 24 februarie 2022.

#Evgeny_Magda #Rusia #Ucraina #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button