Analize și opiniiPolitică

Fanteziile Kremlinului despre teritorii și despre viitoarele „alegeri”

Într-un comentariu pentru The New York Times, un consilier al dictatorului rus a declarat penal că Rusia dorește (absolut ilegal) să „controleze” teritoriile ucrainene pe care ea însăși le-a scris în constituția sa. Acest lucru nu este ilegal numai conform dreptului internațional, ci și în Rusia însăși. Kremlinului nu-i pasă însă, pentru că, deși se confruntă cu probleme evidente pe câmpul de luptă, propaganda rusă continuă să declare narațiuni criminale care încalcă independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei.

Constituția Rusiei de astăzi nu este un act juridic care este supus normelor dreptului internațional. A fost demult discreditată de regimul Putin, la fel ca și statutul Rusiei pe scena mondială. Conducerea militaro-politică criminală poate introduce sau scrie absolut totul în ea, indiferent de adecvarea acesteia din punct de vedere al doctrinei juridice.

De asemenea, într-un comentariu la ediția americană a revistei Sands, el a declarat în text simplu că Putin nu va fi doar „reales” la alegerile viitoare. El a remarcat că „nici măcar nu pot exista îndoieli” în acest sens, deoarece societatea rusă se presupune că este „unită” în această opinie. Desigur, așa-zisul „rating” al dictatorului rus nu este cu adevărat ridicat, dar aceasta nu este o problemă pentru sistemul „electoral” din Rusia, deoarece alegerile corecte nu au avut loc în Federația Rusă de mult timp.

Cu toate acestea, Peskov a fost încă capabil să spună adevărul pentru prima dată, admitând că nu există democrație în Rusia, deoarece în Rusia există doar „birocratie scumpă”. În realitățile de astăzi, regimul rus nu este atât birocratic, cât autoritar-totalitar.

Publicațiile mondiale râd sincer nu numai de încrederea în sine a Federației Ruse, ci și de cât de ilegale și absolut absurde reușește propaganda de la Kremlin să le declare în mod serios maselor. Mașinațiunile criminale rusești atât pe arena internațională, cât și, de exemplu, în jurul acordului de cereale nu fac decât să dăuneze Rusiei. Chiar și țările care nu au acționat anterior ca parteneri activi în sprijinul Ucrainei își schimbă treptat strategia, ceea ce a fost dovedit de recentele negocieri fără participarea Federației Ruse în Arabia Saudită. Cu toate acestea, Rusia încă se teme să-și recunoască înfrângerea atât în ​​domeniul informațional, cât și în cel militar.

#Kremlin #Putin #Peskov #alegeri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button