Război în Ucraina

Federația Rusă a bombardat masiv Ucraina, la Kiev – lovind sediul spitalului de copii „Okhmatdyt”

În jurul orei 10 a.m., Rusia a lansat un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei. Începând cu ora 11:00, în urma loviturii cu rachete de la Kiev, au fost înregistrate resturi în districtele Solomyansk, Dniprovsk, Darnytsk, Desnyansk, Shevchenkovsk și Holosiivsk. Se știe anterior despre 3 morți și 9 răniți. A fost lovită și clădirea Spitalului de Copii Ohmatdyt, transmite sursa.

Volodymyr Zelenskyi a reacționat la atacul masiv cu rachete asupra Ucrainei.

“Teroriștii ruși au atacat din nou masiv Ucraina cu rachete. Diferite orașe: Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, Slov’iansk, Kramatorsk. Peste 40 de rachete de diferite tipuri. Au fost avariate clădiri rezidențiale, infrastructura și un spital de copii”, președintele Ucrainei. a scris pe rețelele de socializare.

În timpul vizitei sale la Odesa, noul ministru al Apărării al Marii Britanii a anunțat un pachet de ajutor pentru Ucraina.

Dronele Serviciului de Securitate al Ucrainei au atacat depozitul de petrol Lukoil-Yugnefteprodukt din regiunea Krasnodar a Federației Ruse, precum și un depozit de arme rusesc din regiunea Voronezh.

Pe 8 iulie, vor fi impuse restricții de energie electrică pe tot parcursul zilei, cu patru runde de întreruperi în seara aceleiași zile.

Țările de Jos și partenerii lor se pregătesc să livreze sistemul de apărare aeriană Patriot către Ucraina.

În regiunea Donețk, avioanele de luptă antiaeriene ucrainene au doborât un avion de atac rusesc Su-25.

#atac #copii #spital

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button