InternaţionalRăzboi în Ucraina

În Harkov, salvatorii au stins un incendiu la locul impactului unei bombe rusești. Zelensky a arătat consecințele atacului asupra Harkovului

La Harkov, salvatorii Serviciului de Stat de Urgență au stins un incendiu la locul unei bombe aeriene rusești. După cum a raportat Ukrinform, Serviciul de Stat de Urgență a anunțat acest lucru pe Facebook.

„În această după-amiază, inamicul a bombardat cartierele Harkov. În urma uneia dintre grevele de pe teritoriul sectorului rezidențial privat, două anexe și un garaj cu o suprafață totală de 60 mp.

La o altă adresă a fost lovită clădirea instituției de învățământ. Clădirea a fost parțial distrusă. Clădirile de locuit înalte din apropiere au fost avariate. Nu era foc.

Salvatorii și poliția au verificat clădirile avariate pentru victime.

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a făcut apel la parteneri pentru apărarea aeriană modernă, aviația de luptă și arme cu rază lungă de acțiune după bombardarea Harkovului duminică.

El a scris despre asta în Telegram, relatează Ukrinform.

“Harkivul este din nou sub influența bombelor rusești. Am primit toate rapoartele. Deocamdată, știm de un mort, există răniți. Toate serviciile necesare sunt la sol, ajută oamenii. Mulțumim tuturor celor implicați.”, a scris Zelensky.

Președintele a adăugat că o parte a orașului este acum fără electricitate, în special, metroul s-a oprit.

“Cu siguranță vom restabili totul și îl vom readuce la o stare normală. Se va depune eforturi maxime pentru a-i lipsi pe ruși de oportunitatea de a teroriza orașele noastre. Apărare aeriană modernă pentru Ucraina, aviație de luptă puternică, arme cu rază lungă de acțiune și suficiente determinarea partenerilor noștri sunt ceea ce cu siguranță va putea opri teroriștii ruși.” , – a subliniat el.

#Zelensky #Harkov #bombe #incendiu

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button