InternaţionalPolitică

În orașele rusești încearcă să distrugă memoriale ale lui Alexei Navalny, dar apar altele noi

Există încercări de a distruge memorialele lui Alexei Navalny, care au apărut în diferite orașe ale Rusiei după ce moartea politicianului a devenit cunoscută. Deci, la Moscova, au raportat voluntarii Podului Nemțov, oameni în civil au luat flori de pe Podul Moskvoretsky, transmite sursa.

De asemenea, scrie Sota, în noaptea de 17 februarie, flori sub paza poliției au fost luate dintr-un alt memorial din Moscova – la Piatra Solovetsky.

În Vladivostok, relatează 7×7, lucrătorii de utilități au scos flori dintr-un memorial spontan din parcul Credinței și Speranţei. De asemenea, scrie 7×7, memorialul a dispărut în Ulyanovsk, unde au fost depuse flori în memoria lui Navalnîi lângă monumentul victimelor represiunii politice.

În ciuda faptului că încearcă să distrugă memoriale, oamenii continuă să aducă flori pentru a onora memoria lui Navalnîi.

În Vladivostok, florile sunt aduse la monumentul lui Osip Mandelstam din apropierea campusului FEFU și la monumentul lui Soljenițîn. De asemenea, conform 7×7, au apărut noi memoriale în Novosibirsk, Nakhodka, Khabarovsk și Krasnoturinsk.

În diferite orașe din Rusia, poliția adună informații despre cei care au venit să onoreze memoria lui Navalnîi. La Vladivostok, echipa de gardă în parcul Credinței și Speranţei a transcris datele celor care au venit la memorial. În Khabarovsk, unde la o capelă construită în memoria victimelor nevinovate ale fărădelegii și tiraniei a apărut un memorial pentru Navalnîi, poliția verifică și documentele celor care au venit.

În Irkutsk, scrie Astra, oamenii legii îi fotografiază pe toți cei care aduc flori la memorialul Navalny de la capela din apropierea clădirii guvernului regional.

#Navalnîi #memoriale #poliția

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button