Război în Ucraina

În Rusia, se formează PVK ortodoxă „Crucea Sfântului Andrei”: Putin obligă chiar și preoții să fie uciși

Biserica Ortodoxă Rusă (ROC) a sprijinit întotdeauna războiul din Ucraina, a ajutat la pregătirea celor mobilizați înainte de a fi trimiși pe front, iar acum Rusia a anunțat crearea unei campanii militare private ortodoxe (PVK) „Crucea Sfântului Andrei.

Nou-creatul PVK „Crucea Andreevski” a început deja formarea batalioanelor de voluntari, iar centrul de pregătire militară de la Catedrala Navală Sf. Nicolae din Kronstadt există din 2017. De fapt, Vladimir Putin îi obligă pe preoți să ia armele și să meargă să omoare ucraineni, în ciuda faptului că unui preot îi este interzis să lupte prin canoanele Bisericii. Nu poate lua armele, pentru că dacă ucide o persoană, chiar și accidental, este supus expulzării din demnitatea sa, dar în Rusia nu există reguli.

Pe fundalul războiului din Ucraina, Rusia și-a pierdut orice bun simț, atât de mult încât șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill, convinge enoriașii că moartea în războiul din Ucraina va „spăla” toate păcatele de la ei. Există, de asemenea, mulți martori oculari care susțin că reprezentanții bisericii din Rusia recrutează cetățeni pentru războiul din Ucraina. Preoții din temple oferă oamenilor să scape de dificultățile financiare alăturându-se în armata necredincioșilor.

Rusia a trecut de mult toate granițele și încearcă să facă totul pentru a distruge poporul ucrainean. Ucraina trebuie să continue și să crească furnizarea de asistență militară și financiară din partea țărilor occidentale și a NATO pentru a lupta cu diavolul reprezentat de Federația Rusă.

#Rusia #PVK_ortodoxă #preoții

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button