Societate

Mitropolitul Vladimir îndeamnă cetățenii să participe la alegeri

Mitropolitul Vladimir a lansat un apel către cetățeni, îndemnându-i să se prezinte la vot pe 20 octombrie și să își exercite cu responsabilitate datoria civică, indiferent de preferințele politice pe care le au. El a subliniat importanța votului, afirmând că deciziile noastre de astăzi vor influența nu doar prezentul, ci și viitorul generațiilor următoare, transmite sursa.

În mesajul său, Înaltpreasfințitul a evidențiat că ne așteaptă un moment civic crucial, în care va trebui să alegem nu doar președintele care ne va conduce timp de patru ani, ci și direcția pe care dorim să o urmeze țara noastră. De asemenea, Mitropolitul Vladimir a recomandat cetățenilor să se oprească la biserică înainte de a merge la secția de votare, pentru a cere îndrumarea „celui mai înțelept și nepărtinitor Sfetnic – Mântuitorul nostru Iisus Hristos”.

Imagine: Mitropolitul Vladimir, sursa: https://tv8.md/2024/10/16/mitropolitul-vladimir-indeamna-cetatenii-sa-iasa-la-vot-sa-va-sfatuiti-cu-cel-mai-intelept-si-nepartinitor-sfetnic/267565

#mitropolit #alegeri #cetățeni

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button