Război în Ucraina

Mobilizații se plâng de situația din prima linie și de pierderi

Mobilizații din regimentul 1430 se afla pe a doua linie în direcția Zaporozhye. Dar după 8 iunie, comandamentul i-a trimis în prima linie, unde au suferit pierderi grele, transmite sursa.

„În două săptămâni, câteva sute de oameni au fost în afara acțiunii. Majoritatea nu au văzut inamicul și au suferit tocmai din cauza bombardamentelor”, spune unul dintre ei.

Bărbatul mobilizat a spus că trebuie să țină deschise, împușcați prin poziții. El susține că mulți dintre colegii săi au rămas întinși răniți în pozițiile lor, pentru că militarii au trebuit să fie evacuați în mașini – sub bombardamente și în zone minate.

Soldații au mari probleme cu „moralitatea”. Nu există dezertori printre ei, dar mulți refuză să îndeplinească sarcini pe care le consideră sinucigașe. Pentru aceasta, sunt trimiși la o unitate de foști deținuți care au semnat un contract cu Ministerul Apărării – Furtuna Z.

La fiecare patru zile, noi soldați sunt trimiși pe poziții.

„Vom aștepta mobilizarea. Dacă Ministerul Apărării nu trimite rezerve sau transferă trupe, nu vom sta aici mult timp”, susțin bărbații.

Aceștia au pus responsabilitatea acestei stări de fapt pe comandantul regimentului, care conduce și dă ordine încă de la scandalul din Parcul Patriot.

#mobilizare #pierderi #Ministerul_Apărării

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button