Societate

Naționala Moldovei la fotbal a pierdut în meciul amical cu Ucraina. Sandu și Grosu, în tribunele stadionului Zimbru

Moldova a pierdut amicalul cu Ucraina, scor 0-4. Partida s-a jucat pe stadionul Zimbru din capitală, în seara zilei de 11 iunie, transmite sursa.

Golurile au fost marcate de Roman Yaremchuk (2), Viktor Tsygankov (43), Artem Dovbyk (49) și Georgy Sudakov (55).

La meciul amical, din seara zilei din ajun, au fost prezenți în tribunele stadionului Zimbru inclusiv președinta Maia Sandu dar și președintele Parlamentului Igor Grosu.

„Am fost cu toții alături de echipa națională de fotbal a Moldovei, în meciul amical cu Ucraina. Mă bucur să văd tribunele pline de suporteri, copii și maturi, care au venit să-și susțină naționala. Este frumos să ne bucurăm împreună la fiecare meci. Și, indiferent de rezultat, să învățăm de la fotbal că întotdeauna există loc de respect, demnitate, corectitudine. Mulțumim tricolorilor noștri pentru că ne fac mândri, pentru că ne adună în tribune, unde, într-un glas, strigăm „Hai, Moldova!””, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

„Hai, Moldova! Mulțumim, tricolorilor, pentru meci și că ne-au adunat, din nou, pe un stadion plin. Succese Ucrainei la campionatul european de fotbal din Germania!”, a scris la rândul său Igor Grosu.

#Moldova #Ucraina #fotbal #Zimbru

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button