Război în Ucraina

Oficialii regionali trebuie să participă personal la recrutarea soldaților contractuali în Rusia

Oficialii administrațiilor regionale din Districtul Federal Siberian au fost obligați săptămâna trecută să participe personal la recrutarea soldaților contractuali pentru război, a spus o sursă din publicația Nestka într-una dintre regiunile districtului, transmite sursa.

„În primul rând, au sosit oamenii de la ambasadă, iar imediat după aceea, guvernatorul a început să vorbească despre faptul că ar trebui să participăm personal la atragerea oamenilor către servicii contractuale. Se vorbește chiar și despre posibilitatea introducerii ordinelor personale pentru fiecare ministru de sector și vicepremier în ceea ce privește numărul de luptători recrutați. Toate celelalte, chiar și cazuri pur specializate, lateral. Prima și principala sarcină „de la Moscova” este de a recruta oameni pentru un contract”, explică el.

Celor care s-au „distins” în acest domeniu li se promite bonusuri în numerar și concedii extraordinare plătite. Conducerea nu a anunțat încă numere și metode specifice de recrutare a oamenilor, a spus el.

O altă sursă din districtul federal a spus că nu a existat nicio directivă din partea conducerii de „conducere forțată a oamenilor către birourile militare de înregistrare și înrolare”.

„Sarcina este de a vorbi sistematic cu oamenii. Spune-le cât mai multe despre beneficii: beneficii, salarii mari, plăți către rude dacă se întâmplă ceva rău. Și cel puțin descrieți posibilele consecințe negative ale semnării contractului”, a spus el.

Ministerul Apărării nu a menționat public cifrele exacte pentru recrutarea soldaților contractuali sau a instalațiilor regionale pentru aceștia. Dar, evident, recrutarea merge cu scârțâit, din moment ce până și funcționarii erau angajați să ademenească cu bani, dar li s-a interzis să spună că poți muri în război.

#Ministerul_Apărării #mobilizare #oficialii_regionali #agitare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button