Politică

Perchezițiile la domiciliul președintelui Adunării Populare a Găgăuziei au ajuns la final

Perchezițiile la domiciliul președintelui Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitri Constantinov, au ajuns la final. Procuratura a venit cu detalii legate de scopul și rezultatul descinderilor, transmite sursa.

Potrivit oamenilor legii, perchezițiile au avut loc în cadrul unei cauze penale, pornite conform bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunilor prevăzute de art. 335 și 352 din Codul penal al Republicii Moldova – abuzul de serviciu și samavolnicia. 

Mai exact, ar fi vorba despre faptul folosirii intenționate, de către o persoană care administrează o organizație comercială, a bunurilor organizației în interesul unor terțe persoane.

În cadrul acțiunilor de urmărire penale efectuate pe șase adrese au fost ridicate documente, laptopuri, telefoane mobile și alte bunuri.

Joi dimineață, 21 decembrie, Dmitri Constantinov a declarat pentru presa locală că ofițerii CNA l-au percheziționat și pe fiul său, dar și pe angajații unei fabrici de alcool din Comrat, care ar fi tot proprietatea lui Constantinov.

#percheziții#președinte#Găgăuzia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button