Internaţional

Ramzan Kadîrov, în stare gravă: Ar putea fi în comă

Liderul din Cecenia, Ramzan Kadîrov, s-ar afla în stare gravă și chiar ar putea fi în comă, susțin serviciile speciale ucrainene. Andrei Iusov, unul dintre reprezentanții spionajului ucrainean, afirmă că subiectul este confirmat în cercurile politice și militare de la Kremlin.

Conform lui, Kadîrov a suportat o criză și este internat. Anterior, presa scria că liderul de la Groznîi și-ar fi îngropat de viu medicul, bănuind că îl otrăvește, transmite realitatea.md.

Conform spionajului ucrainean, Kadîrov nu ar fi internat din cauza unei răni. Ar fi vorba despre probleme de sănătate pe care aliatul lui Putin le are de mai mult timp și care s-ar fi acutizat.

Precizăm că, anterior, au existat mai multe speculații despre starea de sănătate a lui Putin, dar și a ministrului rus al Apărării Șoigu. Cât despre Kadîrov, pe rețelele de socializare se specula despre o eventuală boală, fiind menționat faptul că liderul din Cecenia a adăugat multe kilograme în plus. Printre bănuielile invocate, erau probleme grave la rinichi.

#Kadîrov #stare_gravă #comă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button