Război în Ucraina

Regiunea Krasnodar din Rusia a fost supusă unui atac masiv cu drone

Pe 21 iunie 2024, tensiunile în Ucraina și relațiile internaționale continuă să se intensifice. Vladimir Putin și-a reafirmat determinarea de a merge până la capăt cu războiul împotriva Ucrainei, subliniind importanța strategică a acestui conflict pentru Rusia, transmite sursa.

În același timp, regiunea Krasnodar din Rusia a fost supusă unui atac masiv cu drone, declanșând un incendiu în zona aerodromului din Eisk. De asemenea, Putin a menționat posibilitatea furnizării de arme de înaltă precizie Coreei de Nord, în contextul livrărilor occidentale către Ucraina, și a sugerat posibile modificări ale doctrinei nucleare rusești. Pe frontul ucrainean, luptele continuă intens, cu 128 de confruntări armate raportate în ultima zi.

Vladimir Putin continuă șirul amenințărilor la adresa Ucrainei. Liderul rus susține că va merge până la capăt cu războiul și își îndeamnă poporul să nu aibă temeri în acest sens.„Pentru Rusia, aceasta (înfrângerea strategică) ar însemna sfârşitul statalităţii sale, iată ce ar însemna asta. Aceasta înseamnă sfârşitul istoriei de 1.000 de ani a statului rus. Cred că acest lucru este clar pentru toţi. Şi atunci apare întrebarea, de ce să ne fie frică? Nu este mai bine atunci să mergem până la capăt? Aceasta este o logică formală elementară”, a spus Putin, conform Agerpres.

Regiunea Krasnodar din Rusia a fost supusă unui atac masiv cu drone. În urma atacului un incendiu a izbucnit în zona aerodromului din Eisk, de unde rușii bombardează în mod activ Ucraina, relatează agenția rusă Interfax și Ukrainska Pravda. „În noaptea de 20 spre 21 iunie, mai multe municipalități de pe Teritoriul Krasnodar au fost supuse unui atac masiv – districtul Temriuk, districtele Eisk și Severski”, se arată în raportul sediului operațional Kuban al forțelor ruse.

#atac #drone #Rusia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button