Politică

Rusia: Palatul de 18 milioane de dolari al lui Serghei Șoigu

Fotografii ale interioarelor luxoase din palatul deținut de ministrul Apărării de la Moscova, Serghei Șogu, în cartierul Rubliovka, o suburbie rezidențială a Moscovei au fost publicate de Agentsvo, portal independent de investigații din Rusia.

Faptul că palatul aparține lui Șoigu a fost confirmat de două persoane din biroul de arhitectură Leonardo. De altel, domeniul generalului se află în secțiunea proiectelor finalizate ale firmei, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.

Fotografiile arată că interioarele casei sunt realizate în principal din lemn. În centrul livingului se află un șemineu masiv, iar pe mobilier se observă statuete ale lui Buddha.

Casa cu 14 camere este dotată cu bibliotecă, cinema și sală de biliard, două piscine, dintre care una mare, de aproximativ 20 de metri lungime.

Palatul, în stil tuvan, care seamănă cu o pagodă, a fost evaluat la 18 milioane de dolari. Potrivit FBK, Fundația Anticorupție a opozantului rus Alexei Navalnîi, suprafața totală a domeniului lui Șoigu din Barviha este de 9.000 de metri pătrați.

Fotografii ale exteriorului palatului au fost difuzate încă din 2015 de Fundația Anticorupție a opozantului rus Alexei Navalnîi, într-o investigație privind casele familiei lui Șoigu.

De la sfârșitul anilor 90, oligarhii ruși și-au construit vile private de lux în Barviha. Cartierul rezidențial se află într-o zonă supranumită Rubliovka, un mozaic de reşedinţe de elită situate în pădurile de pini din vestul capitalei, pe malul sudic al râului Moscova, unde preţurile la imobiliare sunt printre cele mai ridicate din lume.

#Serghei_Șoigu #Palatul #Rubliovka

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button