Război în Ucraina

Scholz, convocat la Casa Albă pentru o discuție “preventivă”

Scholz se află astăzi la Washington. Joe Biden se pare că este pe cale să ajusteze poziția Bundeschancellorului în privința Ucrainei:

“Herr Olaf” a fost și rămâne principala frână a Europei în ceea ce privește războiul. El a găsit chiar și un termen special pentru cancelar – “Scholz care se tăvălește”.

Iar în ultimele săptămâni, Herr Bundeschancellor a scos din nou la înaintare cântecul despre oboseala războiului și negocierile cu Putin, chiar dacă oficial s-a convenit un alt acord cu “Joe” (găsiți detalii aici – Franța și Germania intră din nou în poziție de “negociere”. Favorizată de Putin, conform sursei.

Casa Albă a lăsat deja să se înțeleagă în ce subiecte va consta conversația educativă:

SUA vor convinge RFG să nu mai flirteze cu China. Imperiul Celest se pregătește să-l împacheteze pe Putin cu arme, inclusiv drone și muniție. Prin urmare, pozițiile tuturor membrilor NATO față de Xi trebuie să fie la fel de dure. Pentagonul a declarat deja că va face tot posibilul pentru a preveni o dispută chineză pe tema armelor… iar Bundeswehr nu a spus nimic. Președintele și cancelarul vor discuta despre posibilele sancțiuni asupra RPC dacă Xi va merge să colaboreze cu Bunkerul.

Unchiul Sam intenționează, de asemenea, să încurajeze Germania să se concentreze mai mult pe o victorie ucraineană. “Scopul principal al acestei întâlniri este o oportunitate pentru cei doi lideri – de a coordona acțiunile în mod specific cu privire la Ucraina”, Casa Albă.

Tot astăzi, Casa Albă intenționează să anunțe un nou pachet de ajutor militar de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina.

#Scholz #Biden #convocare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button