Societate

Și-a camuflat omorul cu o plapumă, dar a fost deconspirat: Un bărbat din Florești, condamnat la închisoare

Și-a înjunghiat de mai multe ori amicul de pahar, dar când a înțeles că a  murit, l-a ascuns într-o anexă și l-a acoperit cu o plapumă. Un bărbat din Fălești a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor săvârșit cu o deosebită cruzime. Inculpatul și-a recunoscut vina, scrie sursa. 

Potrivit procurorilor, cazul a avut loc în noaptea de 16 iunie 2023 pe teritoriul fostei Unități Militare de Carabinieri, amplasată pe str. Bulgară, municipiul Chișinău. Inculpatul, aflându-se împreună cu o femeie și cu un bărbat de 54 de ani, în încăperea în care locuiau temporar, a intrat în conflict cu ultimul din motivul consumului abuziv de alcool. 

Astfel, oaspete i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu o rangă metalică inculpatului, iar acesta, din răzbunare, a ieșit din odaia în care locuia, a luat un cuțit de pe masa ce se afla în curte și  i-a aplicat victimei, succesiv, multiple lovituri în regiunea spatelui, brațului stâng și abdomen, după care, a aruncat cuțitul într-o gaură din preajma încăperii unde locuia.

Spre dimineață, după ce a înțeles că bărbatul a decedat, a târât corpul neînsuflețit în interiorul unei alte încăperi auxiliare din apropiere și l-a acoperit cu o plapumă, cadavrul fiind depistat de angajații poliției veniți la fața locului în aceeași zi. Inculpatul și-a recunoscut vinovăția de comiterea faptei imputate.

Procuratura municipiului Chișinău anunță că, prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani din 04 aprilie 2024, bărbatul de 41 de ani, din raionul Florești, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru omor comis cu deosebită cruzime.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

#omor #închisoare #cruzime

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button