Război în Ucraina

Șoigu spune dacă va exista o nouă mobilizare în Rusia

Șoigu a declarat că Statul Major al Forțelor Armate ale Rusiei nu are planuri de mobilizare suplimentară

Statul Major General al Forțelor Armate ale Rusiei nu are planuri de mobilizare suplimentară, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. Potrivit acestuia, citat de TASS, în prezent există suficienți militari pentru Forțele de Apărare.

Statul Major General nu are planuri de mobilizare suplimentară. Forțele armate au numărul necesar de militari pentru operațiunea militară specială”, a declarat ministrul rus al Apărării.

Potrivit lui Șoigu, nu este nevoie de o nouă mobilizare în acest moment, în mare parte datorită poziției patriotice puternice a rușilor, care “se alătură în mod activ rândurilor apărătorilor Patriei”. În plus, ministrul Apărării a dat asigurări că cei care au fost înrolați în timpul actualului proiect de toamnă, “inclusiv cei din noile regiuni”, nu vor fi trimiși în zona de luptă. Șeful Ministerului rus al Apărării a precizat, de asemenea, că actuala campanie de încorporare, care a început la 1 octombrie, se desfășoară conform planului.

Anterior, Vladimir Tsimlyansky, adjunctul șefului Direcției principale de organizare și mobilizare a Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, a declarat, de asemenea, că nu există planuri pentru măsuri suplimentare de mobilizare în acest moment. Potrivit acestuia, armata are acum suficienți voluntari și contractori pentru a îndeplini sarcinile în cadrul Forțelor de Apărare Strategică.

#Soigu #mobiliare #Rusia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button