InternaţionalRăzboi în Ucraina

Soțiile celor mobilizați au venit la sediul electoral al lui Putin. Recepționera a spus că cei care au vrut au fost duși la război. Iar cei care nu au vrut, au plecat din țară

Reprezentanții grupului de soții mobilizaților „The Way Home” au vizitat recepția publică a sediului electoral al candidatului rus Vladimir Putin la președinție, la Moscova, și au cerut ca cei mobilizați să fie înapoiați acasă, transmite sursa.

Judecând după videoclipurile publicate de Sota, la recepție au venit doi (eventual trei) membri ai grupului, însoțiți de jurnaliști. Una dintre ele, Maria Andreeva, a întrebat personalul sediului când va semna Putin decretul de demobilizare, relatează Important Stories. Potrivit publicației, Andreeva i-a semnat un ordin lui Putin în calitate de candidat la președinție, în care spunea că fiica ei, fără tată, a avut o oprire în dezvoltarea vorbirii. Sediul a acceptat apelurile reprezentanților grupului.

Mai multe femei, probabil angajate sau vizitatoare la sediu, au intrat în discuție cu soțiile mobilizaților. Maria Andreeva a declarat că soțul ei nu vrea să fie în zona Districtului Militar de Nord. Unul dintre angajați a răspuns spunând că bărbații sunt „războinici, creaturi unice ale lui Dumnezeu” care „vreau să-și apere patria”. Ea a adăugat: „Cei cărora nu le-a plăcut nu s-au dus acolo [la birourile militare de înregistrare și înrolare]. Cineva a plecat în străinătate. Poate a vrut-o el însuși?

Un alt participant la discuție, actrița Olga Burdavitsyna, i-a spus Andreeva că „soțul tău este singurul care vrea să meargă acasă”, dar restul nu vor. Burdavitsyna a comparat Districtul Militar de Nord cu Marele Război Patriotic, care a fost câștigat „cu lopeți și bețe”. Nu este clar dacă Burdavitsyna lucrează în zona de recepție a sediului campaniei.

Înainte de a veni la sediu, soțiile mobilizaților au mai susținut un miting lângă Kremlin și au depus flori la Mormântul Soldatului Necunoscut. După cum relatează Caution News, soțiile mobilizaților au fost observate de aproximativ 10 angajați ai Centrului E.

#soțiile_mobilizaților #Putin #sediul_electoral

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button