EconomieRăzboi în Ucraina

Stare de urgență în economie: Tiraspolul mizează pe ajutorul Rusiei

Sovietul Suprem de la Tiraspol mizează pe ajutorul Federației Ruse, după ce în regiunea transnistreană a fost instituită stare de urgență în economie. „Deputații” au făcut un apel către Consiliul Federației și Duma de Stat a Rusiei, unde au atras atenția asupra posibilelor consecințe negative asupra economiei și bugetului regiunii.

Stare de urgență în economie: Tiraspolul mizează pe ajutorul RusieiColaj: tv8.md
„Consiliul Suprem a examinat un apel adresat Consiliului Federației și Dumei de Stat a Federației Ruse cu privire la situația din regiunea transnistreană, unde a informat despre introducerea unei urgențe economice, a atras atenția asupra posibilelor consecințe negative asupra economiei și bugetului”, a spus așa-zisul președinte al Consiliului Suprem din stânga Nistrului, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Potrivit presei locale, așa-numitul „Soviet Suprem de la Tiraspol” atrage atenția asupra situației legate de scăderea livrărilor de gaze naturale din Federația Rusă.

Știri.md reamintește că așa zisele autoritățile de la Tiraspol au decis instituirea stării de urgență economică pe întreg teritoriul transnistrean, până pe data de 1 noiembrie, la propunerea liderului administrației regionale, Vadim Krasnoselskii.

#Transnistria #economie #criză

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button