Război în Ucraina

Statul terorist Rusia a mai comis o crimă de război: Două rachete lansate asupra unui bloc de locuințe din Zaporojie

Imediat după ce Ucraina și-a revenit după loviturile mortale ale UAV din această noapte în regiunea Kiev, care au înregistrat lovituri asupra unei școli de pregătire și a două dormitoare cu oameni, armata rusă a bombardat din nou clădiri rezidențiale din Zaporojie. 

Preliminar se știe că merge vorba de rachete de croazieră și S-300. O rachetă a lovit o clădire de apartamente cu nouă etaje într-unul dintre cartierele orașului, provocând distrugeri uriașe. Nu sunt încă disponibile informații despre victime. În apropierea complexului de apartamente nu se află nicio instalație militară. 

Acest lucru confirmă încă o dată că Rusia duce un război specific împotriva poporului ucrainean. Este incapabilă să învingă armata ucraineană pe linia frontului și își arată “puterea” asupra civililor. Astfel, Rusia provoacă în mod deliberat teroarea împotriva civililor. După toate discuțiile de ieri ale liderilor ruși și chinezi, astăzi Putin a demonstrat cât de mult este “interesat” să facă pace și să pună capăt războiului pe care l-a început.

#lovituri #rachete #Ucraina #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button