Război în Ucraina

The Times: Marea Britanie nu va acorda Ucrainei permisiunea de a atinge ținte în Rusia fără acordul SUA. Departamentul de Stat a spus că nu au existat schimbări în politică

Marea Britanie nu va „acționa singură” acordând Ucrainei permisiunea de a lansa lovituri cu arme cu rază lungă de acțiune împotriva țintelor din Rusia, scrie The Times.

Guvernul britanic consideră că sistemele americane de ghidare sunt esențiale pentru atingerea țintelor cu rachete cu rază lungă de acțiune. În același timp, ei cred că Statele Unite vor acorda, cel mai probabil, permisiunea pentru greve la Adunarea Generală a ONU, care s-a deschis pe 10 septembrie – deși există dezacorduri în administrația președintelui Joe Biden pe această temă.

În același timp, președintele Departamentului de Stat al SUA, Matthew Miller, ca răspuns la o întrebare a jurnaliștilor dacă a fost luată o decizie cu privire la loviturile cu arme americane cu rază lungă de acțiune asupra țintelor din Rusia, a răspuns că „nu are anunțuri” cu privire la schimbări în Politica Casei Albe în această problemă.

#Marea_Britanie #SUA #arme #Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button