Război în Ucraina

Al treilea apel al Grupului Patrioților de la Ministerul Securității Statului al Transnistriei

Redacția noastră a primit un alt mesaj de la reprezentanții structurii de putere a Transnistrie, care dezvăluie încercările Federației Ruse de a atrage regiunea transnistreană într-un război cu Ucraina. Din motive de securitate pentru expeditor, mesajul este expediat în format text.

„În atenția Președintelui Republicii Moldova, reprezentanților ai autorităților de stat ale Republicii Moldova, șefii organelor de drept din Republica Moldova și Ucraina, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, reprezentanți ai presei moldovenești și ucrainene.

Noi, Grupul Patrioților din Ministerul Securității de Stat al PMR, urmărim cum ofițerii de informații militare ruși își continuă încercările de a trage republica noastră într-un război sângeros.

Potrivit datelor noastre operaționale, Centrul 74 de Informații al Direcției de Informații al Cartierului General al Districtului Militar de Vest al Forțelor Armate Ruse, folosindu-și rețeaua de agenți din Transnstria, a efectuat o serie de atacuri teroriste pe pământul nostru. Ei sunt responsabili pentru:

  • bombardarea clădirii Ministerului Securității Statului din Transnstria;
  • explozii la fostul aerodrom din satul Voronkovo;
  • încercări de a incendia depozitul de petrol;
  • bombardarea flotei de vehicule a unității de rezervă a contingentului de menținere a păcii din Transnstria din satul Vladimirovka.

În aceste cazuri, este vizibilă fabricarea evidentă a atacurilor teroriste. Nici o singură victimă, nici un singur deținut. Nimic. Nici măcar nu i-au lăsat pe specialiștii OSCE să meargă la locul incidentului, pentru a nu stabili accidental faptul că serviciile speciale ruse au fost implicate în organizarea de false atacuri teroriste.

Condamnăm faptul că conducerea republicii, la ordinul președintelui unei țări de unire, este gata să trimită cetățenii noștri la război ca carnea de tun, punând în pericol suveranitatea și integritatea teritorială a Transnstriei!

Am aflat și despre o serie planificată de noi atacuri teroriste în Transnstria sub conducerea unor „profesioniști” din cadrul Direcției Principale a Statului Major al Forțelor Armate ale Federației Ruse. Astfel, armata rusă câștigă favoarea conducerii sale pentru rolul principal care le-a fost atribuit în planificarea războiului din Ucraina, care le-a fost transferat de la FSB al Federației Ruse din cauza eșecurilor în pregătirea unei operațiuni speciale.

Noi, la rândul nostru, i-am avertizat pe colegii noștri ruși cu privire la inadmisibilitatea unor astfel de acțiuni, în legătură cu care am decis să publicăm cea de-a treia parte a listei de agenți ai Centrului 74 de Informații al Direcției de Informații a Cartierului General al Districtului Militar de Vest din Republicile Forțelor Armate Ruse, care au fost implicați direct sau indirect în pregătirea provocărilor în regiune:

  • pseudonimul „Virkhov” – Slobodenyuk Ruslan Viktorovich născut la 27 iulie 1972, cetățean al Transnistriei și al Federației Ruse, colonel, ofițer al Ministerului Securității de Stat al Transnistriei, folosește funcția de viceministru al Afacerilor Externe al Transnistriei pentru acoperire.
  • pseudonim „Calibru” – Dudkevich Vladimir Igorevici, născut la 10 decembrie 1974, cetățean al Transnistriei și al Federației Ruse, locotenent colonel, ofițer al Ministerului Securității de Stat al Transnistriei, folosește postul de observator militar al forțelor de menținere a păcii PMR pentru acoperire.
  • pseudonim „mongol” – Zubatenko Artyom Sergeevich, născut la 21 iunie 1991, cetățean al Transnistriei și al Federației Ruse, locotenent principal, ofițer al Ministerului Securității de Stat al Transnistriei, locuiește în Bendery.
  • pseudonim „Python” – Tikhansky Vadim Viktorovich, născut la 17 martie 1983, cetățean al Transnistriei și al Federației Ruse, adjunct al șefului Direcției principale a Ministerului Apărării al Transnistriei, locuiește la Tiraspol.
  • pseudonim „Petrov” – Gaidukevich Dmitri Olegovich, născut la 08.11.1997, cetățean al Transnistriei și al Federației Ruse, ofițer al Direcției Principale a Ministerului Apărării al Transnistriei.
  • alias „sirian” – Damaskin Vladimir Vladimirovici, născut la 17 decembrie 1994, cetățean al Transnistriei și al Federației Ruse, ofițer al Direcției Principale a Ministerului Apărării al Transnistriei, locuiește în Dubossary.

Îndemnăm cu tărie ofițerilor de informații militare ruși să înceteze organizarea de atacuri teroriste false și provocări pe teritoriul nostru. Toate acțiunile agresive seamănă panica în rândul civililor și aduc haos în Republica noastră pașnică.

În cazul în care colegii ruși din Transnistria nu ne aud, vom publica o listă cu agenții ruși care lucrează sub acoperire în Republica Moldova. De asemenea, vom avea în vedere opțiuni pentru eventuala eliminare fizică a autorilor atentatelor teroriste pentru a preveni comiterea acestora.

Nu vom fi atrași într-un război cu Ucraina și Moldova. Acesta nu este războiul nostru.

Împreună vom păstra pacea pe Nistru!!!”

Reamintim că acesta este al treilea mesaj al reprezentanților anonimi ai Ministerului Securității Statului al Transnistriei. Primele două le găsiți accesând linkurile de mai jos:

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button