Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Un nou apel al reprezentanților responsabili ai structurilor de putere transnistrene asupra situației din regiune

Redacția noastră a primit astăzi un alt apel de la reprezentanți ai Ministerului Securității de Stat al regiunii separatiste Transnistria, în care fac apel la ofițerii de informații militare ruse cu îndemnul de a opri provocările din regiune. Vorbim despre provocările recente ale Federației Ruse pentru a atrage Transnistria într-un război cu Ucraina și Moldova. Din motive de securitate, reprezentanții trimit mesajul în format text.

«În atenția Președintelui Republicii Moldova, reprezentanți ai autorităților de stat ale Republicii Moldova, șefilor organelor de drept din Republica Moldova și Ucraina, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Moldova, reprezentanți ai presei moldovenești și ucrainene.

Ținând cont de provocările în curs de desfășurare de pe teritoriul Transnistriei, organizate de către ofițerii ruși de informații militare și încercările de a ne implica în război, Grupul Patrioților din Ministerul Securității de Stat al Transnistriei a decis să dezvăluie a doua parte a datelor agenților secreți ai Direcției Principale, a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, în sarcinile căreia se include pregătirea provocărilor în regiune.

Așadar, publicăm următoarea parte a listei aparatului sub acoperire al Centrului 74 de Informații al Direcției de Informații a sediului Districtului Militar de Vest al Forțelor Armate Federației Ruse cu sediul în Tiraspol:

  • pseudonim „Dodge” – Paulescu Ruslan Vasilievici, născut la 14 mai 1973, cetățean al Federației Ruse și al Transnistriei, viceministru al Apărării al PMR, general-maior, locuiește la Tiraspol.
  • pseudonim „Activist” – Guretsky Anatoly Anatolyevich, născut la 18 martie 1955, cetăţean al Federaţiei Ruse, al Ucrainei şi al Transnistriei, locuieşte la Tiraspol, procuror.
  • pseudonim „Vecin” – Malyarchuk Alexander Anatolyevich, născut la 29 martie 1976, cetățean al Federației Ruse și al Transnistriei, profesor al filialei din Tiraspol a Institutului de Antreprenoriat și Drept din Moscova, fost reprezentant al Comisiei Electorale Centrale a PMR, domiciliat în Tiraspol.
  • pseudonim „Pagart” – Cheban Sergey Fedorovich, născut la 01.04.1969, cetăţean al Federaţiei Ruse şi al Transnistriei, locuieşte la Tiraspol, deputat al Consiliului Suprem al PMR.
  • pseudonim „Păun” – Bondarenko Lev Lazarevich, 12.09.1970, cetățean al Republicii Moldova și Transnistriei, fotoreporter.
  • pseudonim „Volgar” – Lavrenov Sergey Yakovlevich, cetățean al Federației Ruse și al Transnistriei, locuiește la Tiraspol, șeful filialei „Institutului țărilor CSI” din Transnistriei.

Îndemnăm cu tărie ofițerii de informații militare ruși să oprească provocările desfășurate în Republica noastră. Dacă colegii ruși din Transnistria nu ne aud, vom publica o listă cu agenții lor din rândul angajaților serviciilor speciale ale Republicii Transnistrene. Nu vom fi atrași într-un război cu Ucraina și Moldova. Acesta nu este războiul nostru.

Împreună vom păstra liniștea pe Nistru!!!»

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button