Politică

Ramzan Kadyrov a propus anularea temporară a alegerilor prezidențiale din Federația Rusă sau organizarea lor cu un singur candidat – Putin

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, a propus anularea temporară a viitoarelor alegeri prezidențiale rusești din 2024 din cauza unei „operațiuni militare speciale” (cum numesc autoritățile ruse invadarea Ucrainei). Kadyrov a declarat acest lucru în timpul unui flash mob la Groznîi dedicat zilei de naștere a lui Vladimir Putin, transmite sursa.

„Îmi propun acum, când operațiunea militară specială va fi în desfășurare, să decidem în unanimitate că vom avea un singur candidat la alegeri – Vladimir Vladimirovici Putin. Sau anulăm temporar alegerile, pentru că nu avem altă persoană care să ne apere țara astăzi”, a spus Kadyrov.

Vladimir Putin își sărbătorește ziua de naștere pe 7 octombrie, are 71 de ani.

Vladimir Putin nu și-a anunțat încă oficial participarea la alegerile din 2024. Cu toate acestea, potrivit surselor lui Meduza, Kremlinul presupune că va fi reales. Alegerile prezidențiale din Rusia vor avea loc în 2024. Administrația prezidențială rusă a decis ca Putin să obțină peste 80% din voturi la alegeri.

#Kadyrov #alegeri_prezidențiale #Putin

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button