Economie

Adrian Albu a discutat cu șeful Gazprom. Subiectele abordate

Deputatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova Adrian Albu a avut o întrevedere cu președintele Consiliului de Administrație al Gazprom, Alexei Miller.

Potrivit unui anunț al concernului rus de gaze, cei doi au discutat despre cooperarea dintre Gazprom și R. Moldova în sectorul gazelor naturale, transmite sursa.

„Am discutat despre securitatea energetică a R. Moldova, ținând cont de interesul primordial al consumatorilor moldoveni și capacitatea de plată a cetățenilor noștri, dar și a agenților economici din țară. Am evidențiat importanța unor relații contractuale stabile, de interes comun, care să corespundă realităților zilei și capacității de plată a consumatorilor. Așa cum am afirmat în repetate rânduri, demnitarii de la Chișinău trebuie să pună în prim-plan interesele cetățenilor R. Moldova, fără a se lansa în lupte geopolitice din contul bugetelor familiilor din țara noastră. Alexei Miller a dat asigurări că Gazprom este o companie care își respectă deplin înțelegerile contractuale și este deschisă în continuare să asigure cu gaz natural R. Moldova”, a spus Albu.

#Alby #Gazprom #negocieri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button