Război în Ucraina

Agresorul continuă să comită crime groaznice de copii ucraineni

Pe 17 aprilie, proiectul rus de internet Gulagu.net a publicat anterior dovezi anunțate că gruparea teroristă a agresorului „Wagner” a ucis în mod masiv copii ucraineni în Soledar și Bakhmut. În videoclip, care este acum online, unul dintre apropiații PMC recunoaște că membrii Wagner au împușcat copii, în special adolescenți de 15 ani, în urma ordinului penal direct al liderului grupării teroriste, Yevgeny Prigozhin.

Încă o dată, militanții ruși uimesc prin cruzimea și lipsa de scrupule chiar și în raport cu legile moralității umane elementare. Toate datele furnizate de proiectul Internet vor fi verificate și investigate cu atenție pentru a adăuga aceste mărturii la lista generală de probe privind crimele de război ale Federației Ruse comise împotriva civililor în Ucraina. După ce a confirmat că această crimă a fost comisă din ordinul direct al lui Evgheni Prigojin, acesta ar putea deveni următorul solicitant al unui mandat internațional de arestare, întrucât vinovăția sa în masacrele și genocidul ucrainenilor este susținută de noi dovezi.

Kremlinul vrea să încerce în toate modurile posibile să „renunțe” penal la toate crimele comise de militanții ruși. Cu toate acestea, astăzi baza de dovezi este doar în extindere, ceea ce indică natura sistematică a unei astfel de „abordări” imorale a conducerii ostilităților.

Uciderile în masă ale minorilor și cetățenilor adulți din Ucraina au fost confirmate anterior. În teritoriile deocupate, oamenii legii ucraineni, precum și echipele internaționale de anchetă, au găsit sute de morminte de civili care loveau la scara lor, precum și locuri în care rușii i-au batjocorit fără milă de ucraineni.

Rușii confirmă personal crimele, întrucât în ​​sute de convorbiri telefonice și corespondență interceptate de SBU, militanții ruși își mărturisesc crimele. Ceea ce este izbitor este că interlocutorii lor, fie că erau mamă, soție, frate sau tată, au „lăudat” penal ceea ce au făcut rudele lor în legătură cu civilii din Ucraina.

Este foarte greu de calculat numărul exact de ucraineni uciși astăzi, deoarece numai în Mariupol, potrivit experților, aproximativ 100.000 de civili pot fi considerați morți. Cu toate acestea, din cauza ocupației, aceste date sunt greu de colectat. Ocupanții ruși aruncă mormintele comune ale cetățenilor, încercând să-și ascundă crimele. De asemenea, aceștia continuă să deporteze ilegal ucraineni, inclusiv copii, pentru care Lvova-Belova și Putin și-au primit personal mandatele de arestare internaționale mult așteptate, mărturisindu-și faptele în fața camerei. Singura soluție care poate opri decesele nevinovate din mâna rușilor este desocuparea completă a teritoriilor ucrainene, precum și garanțiile de securitate, la care vor semna atât Rusia, cât și partenerii internaționali, asumându-și responsabilitatea pentru a se asigura că acest lucru nu se va întâmpla în viitorul.

#agresorul #crime #copii_ucraineni

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button