Societate

Alegerile prezidențiale. Chirtoacă: Ar trebui să existe un singur candidat

Fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă neagă faptul că ar putea participa la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Declarațiile au fost făcute la emisiunea Realitatea te privește de la Rlive TV. Acesta a declarat că nu o să candideze la acest scrutin sub nici-o formă și nu recomandă nimănui să o facă doar pentru publicitate, transmite sursa.

„Am auzit că se discută așa ceva. Dar eu nu am manifestat niciu-un fel de intenție în acest sens. Pentru că nu văd loc pentru o competiție la prezidențiale în acest moment. Consider că nu este loc sub nici-o formă la aceste alegeri prezidențiale de o competiție în sensul clasic, obișnuit al cuvântului. Atunci când ai război de agresiune asupra Ucrainei din partea Rusiei și când ai război hibrid în Republica Moldova, când există riscul de a fi ocupat direct sau cel puțin din solidaritate cu Ucraina ar trebui ca clasa politică să se ridice la alt nivel.  Pentru prezidențiale ar trebui să existe un singur candidat, cel mai bine cotat în sondaje, cu șansele cele mai mari, iar pentru parlamentare ar trebui să fie un bloc”, a spus Dorin Chirtoacă.

#Alegerile_prezidențiale #Chirtoacă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button