InternaţionalRăzboi în Ucraina

Armata rusă a lansat două atacuri cu rachete asupra Harkovului. Există o persoană moartă

Trupele ruse au atacat Harkovul de două ori în dimineața devreme a zilei de 24 iulie, a declarat primarul orașului, Igor Terekhov, transmite sursa.

Prima lovitură a lovit zona industrială, a doua a lovit sectorul privat. Un incendiu a izbucnit într-una dintre clădirile de locuit. Se știe că un civil a murit. Potrivit datelor preliminare, atacurile au fost efectuate cu rachete S-300.

Tot dimineața, satul Lesnoye din comunitatea Malodanilovskaya a fost atacat, a declarat șeful administrației militare a regiunii Harkov, Oleg Sinegubov. În urma unui atac cu drone, clădirea grajdului de acolo a luat foc. Doi bărbați, de 41 și 18 ani, au fost răniți. După cum a adăugat Sinegubov, în districtul Nemyshlyansky din Harkov, o clădire industrială, o casă privată și cinci mașini au fost avariate în timpul atacului cu rachetă de dimineață.

Publicația Suspilne scrie că prima lovitură cu rachete a Federației Ruse a lovit biroul fundației neguvernamentale pentru acțiunea minelor FSD din Elveția.

În plus, noaptea, dronele rusești au atacat districtul Izmail din regiunea Odesa, a declarat șeful administrației militare a regiunii, Oleg Kiper. Infrastructura portuară și un bloc de apartamente au fost atacate. Trei persoane au fost rănite. Mai multe clădiri de infrastructură portuară și trei camioane au fost avariate.

Comandamentul Forțelor Aeriene al Forțelor Armate Ucrainene raportează că peste noapte armata rusă a tras două rachete și 23 de drone de atac în regiunile Ucrainei. Forțele de apărare aeriană au doborât 17 drone, majoritatea în regiunea Odesa.

#Harkov #atacuri #rachete

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button