Internaţional

Atacul cu rachete de pe 29 decembrie a provocat deteriorarea calității aerului la Kiev

O creștere a concentrației de produse de ardere, în special de praf, a fost înregistrată în partea de nord a orașului. În Kiev s-a observat o deteriorare localizată a calității aerului. Oamenii au fost sfătuiți să își limiteze șederea pe stradă în zonele cu fum. Despre aceasta în Telegram avertizează administrația de stat a orașului, transmite sursa.

“În partea de nord a orașului s-a înregistrat o creștere a concentrației produselor de ardere, în special a prafului. Depășirea concentrațiilor maxime admise de substanțe nu este relevată”, – scriu în KSCA.

Se remarcă faptul că fumul este cauzat de un atac cu rachete.

Lovitură cu rachete asupra Kievului la 29 decembrie – detalii

După cum a relatat UNIAN, Rusia a efectuat în timpul nopții un bombardament masiv asupra Ucrainei, soldat cu distrugeri, morți și răniți în mai multe orașe, inclusiv în capitală.

La Kiev, alerta aeriană a fost declarată de trei ori și a durat în total aproape 5 ore. În timpul ultimei alerte, capitala a fost atacată de câteva zeci de rachete de diferite tipuri. Acestea au venit spre oraș în valuri și din direcții diferite. Peste trei duzini de ținte aeriene au fost lovite deasupra Kievului de către forțele și mijloacele de apărare aeriană.

În districtul Shevchenkivskyi, în urma bombardamentelor, a avut loc un incendiu: într-un centru de afaceri neterminat, pe teritoriul garajelor, pe teritoriul depozitelor, pe teritoriul clădirilor nerezidențiale.

În districtul Podolsk, impactul a provocat incendierea unui depozit pe o suprafață de aproximativ 3000 m2.

Potrivit ultimelor date, în acest minut a constatat un mort și 21 de persoane rănite.

În districtul Podolsk, unde a avut loc un incendiu la un depozit pe o suprafață de aproximativ 3000 m. 2.este în curs de căutare a victimelor. Preliminar, sub dărâmături se află 10 persoane. Salvatorii lucrează.

#atac_cu_rachete#Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button