Politică

Au ieșit să își apere liderul! LIVE de la protestul socialiștilor în fața Parlamentului

Membri și susținători ai Partidului Socialiștilor s-au adunat la Parlament după casa lui Igor Dodon a fost percheziționată. Aceștia au adus mai multe pancarte și țin discursuri în apărarea fostului președinte, transmite sursa.

Oamenii scandează „noi nu cedăm” și vorbesc despre majorarea prețurilor. În același timp, la manifestație s-au adunat și unioniștii, care au deschis vin și au dorit celor din PSRM „mulți ani cu executare”.

Oamenii legii au descins marți dimineața la locuința lui Igor Dodon cu percheziții și l-au reținut pentru 72 de ore. El este acuzat de finanțarea de către un grup criminal a partidului politic, corupere pasivă, îmbogățire ilicită și trădare de Patrie. Membrii PSRM declară că evenimentele sunt motivate politic.

Moscova nu a luat apărarea lui Dodon și a punctat că acțiunile contra lui sunt „chestiune internă a Moldove”. Totuși, conform lui Dmitrii Peskov, este îngrijorător faptul că asemenea „persecuții sunt folosite împotriva celor care sunt susținători ai dezvoltării unor relații prietenoase, reciproc avantajoase cu Federația Rusă”

#Igor_Dodon #Moldova #Moscova #Partidului_Socialiștilor

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button