Internaţional

Au început negocierile între delegația Ucrainei și cea a Rusiei

Negocierile între delegația Ucrainei și cea a Rusiei au început. Transmisiunea live a fost oprită. Vom reveni cu detalii în cel mai scurt timp.

Delegaţia ucraineană a ajuns în urmă cu puțin timp la frontiera belaruso-ucraineană, unde urmează să înceapă la prânz negocierile cu Rusia pentru a pune capăt invaziei lansate de Kremlin joia trecută împotriva Ucrainei, transmite sursa.

„Delegaţia ucraineană a ajuns la locul negocierilor cu partea rusă, în regiunea Gomel”, a relatat agenţia oficială belarusă BELTA, care a precizat că negociatorii ucraineni au aterizat cu un elicopter polonez nu departe de locul de desfăşurare a discuţiilor.

Din delegaţia ucraineană fac parte, între alţii, ministrul apărării Oleksii Reznikov şi consilierul prezidenţial Mihailo Podoliak.

„Subiectul-cheie îl reprezintă o încetare imediată a focului şi retragerea trupelor (ruse) de pe teritoriul ucrainean”, a transmis preşedinţia ucraineană într-un comunicat în care anunţa sosirea delegaţiei sale la locul de desfăşurare a convorbirilor.

#negocieri #Rusia #Ucraina #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button