Societate

Autoritățile anunță organizarea unei licitații publice pentru amenajarea noii parcări la Aeroport

O nouă parcare urmează a fi amenajată la Aeroportul Internațional Chișinău, cu o capacitate de aproape 300 de locuri. Autoritățile au obținut o autorizație în acest sens și anunță organizarea unei licitații publice pentru amenajarea noii parcări, notează sursa.

Astfel, la concursul public pot participa toți agenții economici cointeresați și specializați pe segmentul livrării, prestării și executării a serviciilor de amenajare a parcării auto, cu plată, cât și instalarea echipamentului și softurilor necesare de acces-control. Ofertele pot fi depuse până pe 10 august.
Anterior, la „Cutia Neagră PLUS”, administratorul Aeroportului Internațional Chișinău, Constantin Vozian, a declarat că noua parcare nu va fi una multietajată, ea există, doar urmează a fi amenajată, să fie instalate delimitatoarele și sistemele pentru preluarea plăților.

„Am discutat cu colegii care gestionează parcarea și ei ne-au explicat foarte argumentat despre faptul că parcarea este plină cu mașini ale cetățenilor ucraineni, care vin și pleacă preponderent la odihnă, prin Aeroportul Chișinău. Acum, noi nu puteam să le refuzăm oamenilor că sunt ucraineni și nu trebuie să se parcheze”, a mai menționat administratorul aeroportului.

#Aeroport #parcare #licitație

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button