Politică

BCS anunță că vor boicota ședința Parlamentului de astăzi și de mâine

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor anunță că vor boicota ședința Parlamentului de astăzi și de mâine. Un anunț în acest sens a fost făcut secretarul executiv al Partidului, Vlad Batrîncea, după ce mai multe toate inițiativele PSRM pentru ședința de astăzi au fost respinse, transmite sursa.

„Dat fiind că BCS a propus 10 inițiative bune și niciuna nu a fost acceptată. Toate inițiativele au fost respinse. Această practică este una nocivă. Niciodată în istoria parlamentarismului R. Moldova nu era așa ceva ca timp de doi ani opoziția să nu poată iniția nicio dezbatere sau audiere pe subiecte  de importanță majoră.S-au împlinit doi ai acestei legislaturi și nicio inițiativă a noastră nu a fost susținută. Din acest punct de vedere, BCS va boicota ședința Parlamentului de astăzi și de mâine. Vă lăsăm tradițional la o adunare de partid”, a menționat Bătrîncea.

Înainte de pauză, deputații socialiști au propus mai multe inițiative printre care audierea responsabililor privind situația de la Aeroport, audierea cabinetului de miniștri, dar și retragerea proiectului privind crearea Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

#Parlament #ședință #boicot

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button