Societate

Blocat între fiare, după ce camionul pe care-l conducea s-a răsturnat. Un șofer, salvat de pompieri

Salvat ca prin minune. Un șofer a rămas blocat în cabină, după ce camionul pe care-l conducea s-a răsturnat aseară în apropiere de Corlăteni. Salvatorii din nordul țării au efectuat lucrări de descarcerare a bărbatului de 50 de ani, care a fost ulterior transportat la spitalul din Bălți cu diverse traumatisme, scrie sursa

Aseară, un autocamion încărcat cu semințe de Floarea soarelui s-a tamponat de un parapet metalic și s-a răsturnat pe traseul M-5 spre Corlăteni, scrie tvn.md. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat al ora 19:56. Potrivit informațiilor înregistrate, un camion de model MAN TGA s-a inversat în timpul deplasării, iar conducătorul  auto a rămas blocat în cabina TIR-ului. 

La fața locului, în mod de urgență au intervenit angajații Direcției Regionale Căutare Salvare nr.2 a IGSU. Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a primit diverse traumatisme. 

Ulterior, acesta în stare conștientă a fost preluat de echipa de medici și transportat la spitalul municipal din Bălți. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de către organele de drept.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 62 situații de risc.

#salvatori #șofer #camion

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button