Societate

Caravana Salvatorilor și Pompierilor pe străzile Capitalei, transmisă în direct pe RLIVE.MD și RLIVE TV

În seara zilei de astăzi, 24 decembrie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență dă start Caravanei Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova. Sursă.

Potrivit IGSU, 26 de autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare vor forma o coloană de tehnică specializată și vor aduce feeria sărbătorii de Crăciun în Capitală.

„Autospecialele de intervenție vor porni la ora 17:00 de pe strada Calea Ieșilor din Capitală și vor intersecta arterele principale ale Chișinăului. Coloana se va deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare – M. Viteazu intersecție cu sens giratoriu cu str. Petricani – intersecția cu sens giratoriu Calea Orheiului – str. Studenților – bl. Moscovei intersecție cu sens giratoriu str. Alecu Russo – intersecția cu sens giratoriu bl. Mircea cel Bătrân -str. I. Domeniuc cu întoarcere pe bd. Mircea cel Bătrân -str. Alecu Russo -intersecția cu sens giratoriu str. Kiev -bd. Gr. Vieru – str. Bodoni – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt cu oprire în fața Ministerului Afacerilor Interne”, precizează IGSU.

La ora 19:00 Caravana Salvatorilor și Pompierilor va fi inaugurată pe aleea MAI de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne și IGSU.

Evenimentul va fi transmis în direct de colegii noștri de la RLIVE.MD și RLIVE TV.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button